Na het avontuur van de visvrouwen in Friesland gaan Nathalie en Paula in de laatste aflevering van dit seizoen helemaal naar het zuiden. De visvriendinnen gaan namelijk naar Limburg om te vliegvissen op de Swalm.

Paula en Nathalie ontdekken Limburg met de vliegenhengel en komen aan bij een mooi riviertje genaamd de Swalm. Beide dames zijn geen vliegvisexperts, maar worden geholpen door Donna van der Kuip, lid van het Nederlandse WK vliegvisteam. Typische riviervissen zoals serpeling, kopvoorn en barbeel behoren tot de mogelijkheden volgens Donna. Maar lukt het de dames ook om een of meerdere van deze prachtige soorten te vangen?

 

Blote voeten, vlaai en Mariabeelden
Door het zien van Mariabeelden en kapelletjes komt het onderwerp godsdienst ter sprake en leert Paula dat Nathalie behoorlijk spiritueel is. Nathalie steekt zelfs een speciaal meegebrachte kaars aan voor een goede vangst. Het is een heerlijke zomerse dag. De laarzen worden uitgetrokken en de blote voeten zoeken verkoeling in het frisse rivierwater. Meerdere vissen vergrijpen zich aan de kunstvliegen van de dames en als ‘kers op de vlaai’ smullen ze tijdens de pauze van échte Limburgse vlaai.

 

Kijken dus! Aanstaande zondag 17 juli om 16:30 uur op RTL 4

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Fiskjen yn Fryslân

De brasem staat komend weekend centraal in De Visvrouwen. In de vijfde aflevering van het seizoen vissen de vriendinnen in Friesland met de feederhengel op brasem.

play
Trollen in Ommen

Voor de vierde aflevering van het seizoen reizen De Visvrouwen af naar de Overijsselse Vecht, waar visgids Sonja van der Kooi de dames staat op te wachten met haar compleet uitgeruste boot.

play
Zon zee platvis

De Visvrouwen gaan deze week naar het strand! Hier zullen de vrouwen een paar aangename verassingen te wachten staan. Ze starten de dag met een rit op de tandem naar het strand. Eenmaal aan zee aangekomen wordt Nathalie verrast door Paula. Ze gaan vissen met Jet van den Berg. De moeder van Nathalie!

 

play
‘Dobberen’ op karper én witvis in De Visvrouwen

Na hun eerste avontuur in de hoofdstad zetten Nathalie van den Berg en Paula Petiet komend het vierde seizoen van De Visvrouwen voort. In de tweede aflevering – te zien om 16:30 uur op RTL 4 – neemt Paula haar visvriendin mee naar de Noord-Hollandse polder.

play
De visvrouwen zijn terug!

Sportvissen opvallend ‘hot’ onder vrouwen
Nieuwe seizoen De Visvrouwen drijft steeds meer dames naar het water. Vissende vrouwen Nathalie van den Berg en Paula Petiet zijn zondag 12 juni terug op de buis met het vierde seizoen van De Visvrouwen. Tekenend voor het populaire programma is dat het damesvissen in Nederland sterker dan ooit in de lift zit. 

play
Bellyboaten op roofvis in slotaflevering De Visvrouwen

Niet vies van wat spanning en avontuur stappen De Visvrouwen in de laatste aflevering van het seizoen in de bellyboat. De ervaren Regina Procee neemt het tweetal op sleeptouw en laat ze kennismaken met deze bijzondere visserij.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062