Na hun eerste avontuur in de hoofdstad zetten Nathalie van den Berg en Paula Petiet komend het vierde seizoen van De Visvrouwen voort. In de tweede aflevering – te zien om 16:30 uur op RTL 4 – neemt Paula haar visvriendin mee naar de Noord-Hollandse polder.

Niet voor de eerste keer – en waarschijnlijk ook niet de laatste – rijden presentatrices Paula en Nathalie vandaag naar het water per camper, het ideale vervoersmiddel op het platteland. Aangekomen op de eerste stek ontmoeten ze Kira Epping, een jonge talentvolle wedstrijdvisser die het tweetal op sleeptouw neemt. ‘Hoppend’ vissen de dames met hun penhengels meerdere stekjes af. Mét succes, want al snel vangen de dames een giebel.

Lunchen in de boot
Lunchend en pratend over hun hobby vaart het drietal ’s middags naar de tweede stek, waar ze overstappen op het vissen met de vaste stok – het specialisme van Kira. Terwijl de dames hun hengels in orde maken, vertelt Kira over het wedstrijdvissen en welke doelen ze zich daarbij heeft gesteld. Met een karper die Nathalie flink aan het werk zet, besluiten de dames hun dag.

 

Kijken dus! Aanstaande zondag 19 juni om 16:30 uur op RTL 4.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vliegvissen in Limburg

Na het avontuur van de visvrouwen in Friesland gaan Nathalie en Paula in de laatste aflevering van dit seizoen helemaal naar het zuiden. De visvriendinnen gaan namelijk naar Limburg om te vliegvissen op de Swalm.

play
Fiskjen yn Fryslân

De brasem staat komend weekend centraal in De Visvrouwen. In de vijfde aflevering van het seizoen vissen de vriendinnen in Friesland met de feederhengel op brasem.

play
Trollen in Ommen

Voor de vierde aflevering van het seizoen reizen De Visvrouwen af naar de Overijsselse Vecht, waar visgids Sonja van der Kooi de dames staat op te wachten met haar compleet uitgeruste boot.

play
Zon zee platvis

De Visvrouwen gaan deze week naar het strand! Hier zullen de vrouwen een paar aangename verassingen te wachten staan. Ze starten de dag met een rit op de tandem naar het strand. Eenmaal aan zee aangekomen wordt Nathalie verrast door Paula. Ze gaan vissen met Jet van den Berg. De moeder van Nathalie!

 

play
De visvrouwen zijn terug!

Sportvissen opvallend ‘hot’ onder vrouwen
Nieuwe seizoen De Visvrouwen drijft steeds meer dames naar het water. Vissende vrouwen Nathalie van den Berg en Paula Petiet zijn zondag 12 juni terug op de buis met het vierde seizoen van De Visvrouwen. Tekenend voor het populaire programma is dat het damesvissen in Nederland sterker dan ooit in de lift zit. 

play
Bellyboaten op roofvis in slotaflevering De Visvrouwen

Niet vies van wat spanning en avontuur stappen De Visvrouwen in de laatste aflevering van het seizoen in de bellyboat. De ervaren Regina Procee neemt het tweetal op sleeptouw en laat ze kennismaken met deze bijzondere visserij.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062