De nieuwe serie van De Visvrouwen is nu in volle productie. De serie start op 30 mei en is dit jaar niet 4, maar 6 afleveringen lang te zien op zondagmiddag op RTL4. Meer info.

Ook dit jaar reizen Paula en Nathalie het hele land door voor leuke en nieuwe visavonturen. Zo vissen ze in het midden van het land aan de Kromme Rijn en vissen ze vanaf het strand in Castricum. Uiteraard komen het roofvissen, witvissen en het karperen ook dit jaar weer aan bod.


Foto: Sander Boer

Op de social media kanalen van De Visvrouwen kun je al een kijkje achter de schermen nemen.

Uitzendschema:

aflevering 1 30-mei
aflevering 2 6-jun
aflevering 3 13-jun
aflevering 4 20-jun
aflevering 5 27-jun
aflevering 6 4-jul

De visavonturen van Paula en Nathalie zijn wekelijks te zien op RTL4 op zondagmiddag om 16:30 uur.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
De Visvrouwen naar de haaien!

In de vierde en laatste aflevering van dit jaar kiezen De Visvrouwen komend weekend het ruime sop voor een dagje zeevissen op haai. Bij Neeltje Jans, pal aan de Oosterschelde, stappen de dames aan boord bij Heidi Leeuwis Vogelesang.

play
Karpervissen met échte profs in De Visvrouwen

Na hun roof- en witvisavontuur aan de rivier zetten De Visvrouwen komend weekend koers naar Drenthe, waar het vizier op karper gaat. Aan een grote plas vissen de dames met twee heuse profs die zich volledig op karper hebben toegelegd.

play
De grabbeldoos van Mikky

In Deventer gaan De Visvrouwen gooien en smijten met kunstaas. Mikky laat aan Paula en Nathalie zien wat er in haar kunstaasdoos zit.

play
Riviervissen op wit- én roofvis in De Visvrouwen

Na een leerzame vliegvisdag in de polder trekken visvriendinnen Paula Petiet en Nathalie van den Berg in aflevering 2 van De Visvrouwen – aanstaande zondag 5 juli om 16:30 uur op RTL 4 – naar de IJssel, waar het vizier op roofvis én witvis gaat.

play
Lijn in de knoop

Vliegvissen is dan toch iets lastiger dan het er uit ziet....

play
De Visvrouwen zijn terug!

Vissende vrouwen Nathalie van den Berg en Paula Petiet zijn terug op tv met het tweede seizoen van ‘De Visvrouwen’. In de eerste aflevering – aanstaande zondag 28 juni om 16:30 uur op RTL 4 – duiken de hoofdrolspeelsters samen de polder in voor een eerste kennismaking met het vliegvissen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062