De nieuwe serie van De Visvrouwen is nu in volle productie. De serie start op 30 mei en is dit jaar niet 4, maar 6 afleveringen lang te zien op zondagmiddag op RTL4. Meer info.

Ook dit jaar reizen Paula en Nathalie het hele land door voor leuke en nieuwe visavonturen. Zo vissen ze in het midden van het land aan de Kromme Rijn en vissen ze vanaf het strand in Castricum. Uiteraard komen het roofvissen, witvissen en het karperen ook dit jaar weer aan bod.


Foto: Sander Boer

Op de social media kanalen van De Visvrouwen kun je al een kijkje achter de schermen nemen.

Uitzendschema:

aflevering 1 30-mei
aflevering 2 6-jun
aflevering 3 13-jun
aflevering 4 20-jun
aflevering 5 27-jun
aflevering 6 4-jul

De visavonturen van Paula en Nathalie zijn wekelijks te zien op RTL4 op zondagmiddag om 16:30 uur.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op rietvoorn in Giethoorn

In de zesde en laatste aflevering van dit seizoen gaan Nathalie van den Berg en Paula Petiet achter de rietvoorn aan. Ze doorzoeken het hele gebied van Giethoorn en Nathalie wordt daarbij flink aan het werk gezet om handmatig de bruggen op te hijsen zodat de elektrische sloep er door kan.

 

play
Streetfishing in Haarlem

In de vijfde aflevering van dit seizoen gaan Nathalie van den Berg en Paula Petiet streetfishen in Haarlem. Met klein kunstaas vangen ze regelmatig baars, maar de snoekbaars laat zich nog niet zien. De druk zit er goed op want Renee – die van huis uit wedstrijdvisser is – heeft van dit streeftfishingavontuur een wedstrijdje tussen de twee Visvrouwen bedacht.

 

play
Stromvissen in Hoek van Holland

In de vijfde aflevering van dit seizoen rijden Nathalie van den Berg en Paula Petiet in hun kamper naar Hoek van Holland. Hier vissen ze op het strand en vanaf een strekdam. De storm geeft een ultieme strandbeleving, maar maakt het vissen tot een echte uitdaging.

 

play
Rotterdamse witvis

In de derde aflevering van dit seizoen vissen Nathalie van den Berg en Paula Petiet op iconische stekken in Rotterdam. Licht bepakt lopen ze door de stad en werpen hun dobbers naar de meest kansrijke plekken in de hoop op een dikke brasem.

 

play
Spakenburgse roofvis

Paula en Nathalie gaan terug in de tijd en proberen tussen de botters in de oude haven van Spakenburg roofvis te vangen. Terwijl ze in deze pittoreske setting vissen worden ze uitgenodigd om mee te gaan op het ruime sop.

play
Brabantse boskarpers

Paula en Nathalie duiken diep de Brabantse bossen in op zoek naar echte 'boskarpers'. Ze krijgen hulp van Cindy die het water in Heusden heel goed kent. Maar lukt het de dames ook om een of meerdere 'boskarpers' te vangen? 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062