In alweer de vierde en laatste aflevering van De Visvrouwen beleven Paula en Nathalie het echte beachlife!

Na hun visavontuur in de bossen reizen De Visvrouwen aanstaande zondag in de laatste aflevering af naar IJmuiden. Daar vissen hoofdrolspeelsters Nathalie van den Berg en Paula Petiet vanaf het strand onder een stralende zon op platvis en zeebaars. Mét succes! Kijken dus: aanstaande zaterdag 6 juli om 17:00 uur op RTL 4. De herhaling is de dag erna om 11:00 uur, eveneens op RTL 4.

In deze laatste aflevering van het vierluik rijden Paula en Nathalie in een cabrio naar IJmuiden. Daar laat Nathalie aan Paula zien waarom strandvissen voor haar de ultieme sportvisbeleving is. Na wat instructies over het materiaal en aas maakt Paula haar allereerste worpen in zee.

Na de vangst van meerdere botten en tong krijgen de dames les in stand up paddle boarding (kortweg ‘suppen’). Dat blijkt bepaald nog niet eenvoudig, ook al is de zee bijzonder kalm. In de middag hervatten Paula en Nathalie het vissen en vangen ze meerdere zeebaarzen. Een kok komt langs om hun zelf gevangen vis ter plekke te bereiden. Terugblikkend op hun visavonturen en met hun voetjes in het zand sluiten de dames deze prachtige zomerdag af. 
GERELATEERDE BERICHTEN
play
De Visvrouwen gaan suppen!

En dat blijkt niet zo heel gemakkelijk te zijn..

play
Vissen is helaas niet altijd vangen

Ook bij de Visvrouwen gaat hiet niet altijd zoals verwacht..

Meevissen met Paula

De eerste dame meldde zich om eens een dagje te gaan vissen met één van De Visvrouwen!

play
Beet voor De Visvrouwen...of toch niet?

Nathalie weet een mooie grote vis te haken midden op de Kuinderplas...of toch niet..?

play
Zaterdag gaan de Visvrouwen back to basic!

Paula en Nathalie gaan in dit 3e avontuur Back to basic. Dompelden we ons vorige week nog onder in de stad nu is die stad ver te zoeken en gaan we terug naar de natuur in het Kuinderbos. Met alle leuke aspecten van wat de natuur een groene visvrouw te bieden heeft.

Zaterdag om 17.00 uur op RTL 4

play
De Visvrouwen krijgen houthakles

Boswachter Merdith geeft de dames een workshop houthakken en fikkie steken!

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062