Paula is een echte allround visser. Ook kennen haar we reeds van het afgelopen seizoen van VIS TV waarin zij ging witvissen met Marco Kraal. Het vissen is meer dan een hobby voor Paula.

 

Paula is begonnen met een bamboehengeltje, wat herkenbaar is voor iedereen. Ze mocht mee met haar vader naar de waterkant en heeft zo het vissen geleerd.

Pas een aantal jaren geleden heeft zij het vissen weer opgepakt en heeft zij zich echt ontwikkeld als een allroundvisser, gewoon omdat zij alle visserijen leuk vindt. Ook vist Paula wedstrijden het lieftst met de feeder. Met resultaat, want met de feeder vist zij de meeste mannen naar huis Zij plaatste zich twee jaar achterelkaar voor het NK feeder.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
De Visvrouwen naar de haaien!

In de vierde en laatste aflevering van dit jaar kiezen De Visvrouwen komend weekend het ruime sop voor een dagje zeevissen op haai. Bij Neeltje Jans, pal aan de Oosterschelde, stappen de dames aan boord bij Heidi Leeuwis Vogelesang.

play
Karpervissen met échte profs in De Visvrouwen

Na hun roof- en witvisavontuur aan de rivier zetten De Visvrouwen komend weekend koers naar Drenthe, waar het vizier op karper gaat. Aan een grote plas vissen de dames met twee heuse profs die zich volledig op karper hebben toegelegd.

play
De grabbeldoos van Mikky

In Deventer gaan De Visvrouwen gooien en smijten met kunstaas. Mikky laat aan Paula en Nathalie zien wat er in haar kunstaasdoos zit.

play
Riviervissen op wit- én roofvis in De Visvrouwen

Na een leerzame vliegvisdag in de polder trekken visvriendinnen Paula Petiet en Nathalie van den Berg in aflevering 2 van De Visvrouwen – aanstaande zondag 5 juli om 16:30 uur op RTL 4 – naar de IJssel, waar het vizier op roofvis én witvis gaat.

play
Lijn in de knoop

Vliegvissen is dan toch iets lastiger dan het er uit ziet....

play
De Visvrouwen zijn terug!

Vissende vrouwen Nathalie van den Berg en Paula Petiet zijn terug op tv met het tweede seizoen van ‘De Visvrouwen’. In de eerste aflevering – aanstaande zondag 28 juni om 16:30 uur op RTL 4 – duiken de hoofdrolspeelsters samen de polder in voor een eerste kennismaking met het vliegvissen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062