Nathalie is een visvrouw in hart en nieren. We kennen Nathalie dan ook al van het afgelopen seizoen van VIS TV, waarin zij samen met Marco Kraal aan het strand van Zoutelande heeft gevist.

Vanaf kinds af aan vist zij al op zee. Het Noord-Hollandse strand kent zij dan ook als de beste. Vissen is voor Nathalie pure ontspanning. Op het strand beleeft zij quality time met haar familie en vrienden. Nathalie gaat ook wel alleen op pad met haar hengels om lekker uit te waaien of om gewoon tot rust te komen aan de waterkant.

Het is niet alleen zeevissen wat Nathalie doet. Ook het roofvissen en streetfishen vindt zij erg leuk om te doen. Dikke snoeken, baarzen, snoekbaars of roofblei, Nathalie weet ze veilig op de kant te krijgen. Al blijft strandvissen toch wel haar favoriet.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
De Visvrouwen naar de haaien!

In de vierde en laatste aflevering van dit jaar kiezen De Visvrouwen komend weekend het ruime sop voor een dagje zeevissen op haai. Bij Neeltje Jans, pal aan de Oosterschelde, stappen de dames aan boord bij Heidi Leeuwis Vogelesang.

play
Karpervissen met échte profs in De Visvrouwen

Na hun roof- en witvisavontuur aan de rivier zetten De Visvrouwen komend weekend koers naar Drenthe, waar het vizier op karper gaat. Aan een grote plas vissen de dames met twee heuse profs die zich volledig op karper hebben toegelegd.

play
De grabbeldoos van Mikky

In Deventer gaan De Visvrouwen gooien en smijten met kunstaas. Mikky laat aan Paula en Nathalie zien wat er in haar kunstaasdoos zit.

play
Riviervissen op wit- én roofvis in De Visvrouwen

Na een leerzame vliegvisdag in de polder trekken visvriendinnen Paula Petiet en Nathalie van den Berg in aflevering 2 van De Visvrouwen – aanstaande zondag 5 juli om 16:30 uur op RTL 4 – naar de IJssel, waar het vizier op roofvis én witvis gaat.

play
Lijn in de knoop

Vliegvissen is dan toch iets lastiger dan het er uit ziet....

play
De Visvrouwen zijn terug!

Vissende vrouwen Nathalie van den Berg en Paula Petiet zijn terug op tv met het tweede seizoen van ‘De Visvrouwen’. In de eerste aflevering – aanstaande zondag 28 juni om 16:30 uur op RTL 4 – duiken de hoofdrolspeelsters samen de polder in voor een eerste kennismaking met het vliegvissen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062